Chemische peelings ZONDER de grote nadelen! Als u uw huidige gezichtsbehandeling wilt verhogen naar een huid verbeterende behandeling kiest u voor: Ekseption.

Als u uw huidige verzorging van uw huid wil verhogen naar een huid verbeterend niveau kiest u voor eKSeption! Met Chemische Peelings denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De Peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid MOOIER te maken. De PH waarde van uw huid is hetzelfde als de zuurgraad van de huid. Met Ekseption gaan we ervoor zorgen dat de PH waarde van uw huid weer tot een normale waarde komt, zodat huidklachten verminderen of zelfs verdwijnen. Er zijn 11 peelings, dus voor ELKE huid!! Ook in de zomermaanden!

Kennismakingsaktie 1: eenmalig
Bij 2 eKSeption behandelingen (dient vooraf betaald te worden) met de peeling krijgt u onderstaande producten voor €55,- ipv €108,50:

  • All-in-one cleanse & peel (€29,50)
  • PHA, Ferulic activator nachtverzorging (€39,50)
  • All Day Shield dagverzorging (€39,50)

Totaal: €175,-

 

Kennismakingsactie 2:eenmalig

Bij 2 eKSeption behandelingen (dient vooraf betaald te worden) met de peeling krijgt u onderstaande producten voor €60,- ipv €115,50:

  • All-in-one cleanse & peel (€29,50)
  • Pure skin activator (€46,50)
  • All Day Shield dagverzorging (€39,50)

Totaal: €180,-

 

 

HYDROPEPTIDE

 

 

Via het merk is er een webshop gekoppeld aan mijn salon.

Via onderstaande link kunnen de producten bestelt worden:

https://webshop.hydropeptide.nl/schoonheidssalon-beauty-today

 

Belangrijk is om te checken of mijn salon is aangevinkt.

Boven de €100 geen verzendkosten en anders kunnen jullie het ook in mijn salon ophalen