Chemische peelings ZONDER de grote nadelen! Als u uw huidige gezichtsbehandeling wilt verhogen naar een huid verbeterende behandeling kiest u voor: Ekseption.

Als u uw huidige verzorging van uw huid wil verhogen naar een huid verbeterend niveau kiest u voor eKSeption! Met Chemische Peelings denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De Peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid MOOIER te maken. De PH waarde van uw huid is hetzelfde als de zuurgraad van de huid. Met Ekseption gaan we ervoor zorgen dat de PH waarde van uw huid weer tot een normale waarde komt, zodat huidklachten verminderen of zelfs verdwijnen. Er zijn 11 peelings, dus voor ELKE huid!! Ook in de zomermaanden!

Kennismakingsaktie:
Bij 2 eKSeption behandelingen (dient vooraf betaald te worden) met de peeling krijgt u onderstaande producten voor €34,50 ipv €88,-:

  • 1x GRATIS Allin one cleanse & peel (€19,-)
  • PHA of Ferulic activator nachtverzorging (€34,50)
  • All Day Shield dagverzorging (€34,50)

Totaal: €154,50

 

U kunt het huidverbeterende effect versterken door de eKSeption behandeling te combineren met een "Beauty Angel behandeling"

Als u hiervoor kiest kom er €25,- extra bij.